Happiness can be found even in the darkest of times, If one only remember to turn on the lights.

Hej hörni, verkligen förlåt för att jag inte har bloggat. Jag har inte haft någon dator och jag tycker att det blir så tråkigt med mobilinlägg eftersom man inte kan ha bilder då! Men nu är jag iallafall i Skåne och kommer hem tidigt på onsdag så då blir det mer uppdatering :) Fast det är ju ändå sommarlov och vem orkar sitta vid datorn varje dag, haha jag får helt enkelt se hur mycket jag uppdaterar, hoppas ni har det bra!
Och vad har ni gjort i sommar då?
pussar

And my intention was not to hurt you, but i guess that's what I did.


2 år med dig, dom bästa åren i mitt liv.


Du är underbar. ♥

People say hate is a strong word, but so is love and people throw it around like it's nothing.


It's funny how someone you love could destroy you if they wanted to.

Snart kommer Lollo sen tror jag att vi drar till rösjön med Tuviiis! Ja så typ ingen uppdatering ikväll!
kyss

Kom. Hem. Nu.










Trying to make a move there but something wasn't right


kärlek till dig

HARRY POTTER OM LITE MER ÄN EN TIMME!!

Alltså den nya.

*HAPPYFACE* :D

Harry Potter nu.


För det som kändes jobbigt känns nu dubbelt så svårt.


gash vad jag saknar den här ponnyn♥

Hej, det har varit grymt kul i Skellefteå, i söndags kom Emma också! Eller ja, hon var där en dag :) Aja nu ska jag typ vara hemma ett tag sen tror jag att vi åker till Värmland eller nåt :) Och jag kommer inte allt uppdatera bra i sommar kanske rengniga dagar eller när jag har lust. Och om jag inte bloggar på ett tag så får ni ha en grym sommar! :D

Ny design

om ni inte ser klicka på f5 :)

biiiilder


























har många fler bilder men orkar inte ladda upp alla ;)


min vecka

Söndag:
På kvällen kom vi fram och då gick vi till vår stuga och packade upp och så. Sen så kom han som äger gården och visade oss fölen, och några andra hästar :)
Måndag:
På morgonen kom alla andra som skulle vara med på ridlägret och då fick vi våra hästar, jag fick ville! :D
Sen så red vi på ridbanan och lärde känna hästarna. Efter det åt vi lunch och sen hade vi rykttävling! Efter det så red vi ut :)
Tisdag:
På morgon red vi på ridbanan och i min grupp var det bara 3 personer så det var braa, på eftermiddagen red vi och badade :D
Onsdag:
På morgonen var det vanlig lektion, sen så fikade vi lite och efetr det red vi till havet och åt och badade :) myys!
Torsdag:
På förmiddagen tränade vi gångarter sen på eftermiddagen hoppade vi först sen så hade vi TREC, det är typ som en hinderbana som man rider! Och sen hade vi lädervård och smörjde sadlar och träns! Och det var ju sista kvällen så vi fick efeträtt och tittade på film och så!
Fredag:
Det var ju sista dagen så vi hade trekamp, i första grenen skulle man rida en rinda så fort som möjligt, andra grenen skulle man skritta så fort man kunde och galoppera s sakta man kunde och sen i sista grenen skulle man visa två gångarter och få poäng för hur bra man gjorde det :) Efter det så var det gymkana! Det är som en stafett så ska man göra massa saker! Sen borstade vi hästarna och så och släppte ut dom och sen så var det prisutdelning. Jag kom etta i rykttävlingen! Och i trekampen kom jag 5:a så jag är riktigt nöjd! :D Sen var det bara att packa och säga hejdå till hästarna :(

Veckan har verkligen varit underbar! Saknar det redan!

och jag lovar att det kommer massa fler bilder sen!

I keep on running, keep on running but nothing works, I can't get away from you

tjaaaaa, har inte bloggat eftersom jag har varit i värmland, och sen imorgon så drar jag till skellefteå och så ska jag vara där med clara till på tisdag :D Och jag tror att emma är där också och då måste jag hinna träffa henne! haha kbry liksom :D aja nu ska jag packa ha det gött !

arkiiiv