lycka till IFK damlag! :)

hejsan nu ska jag hoppa in i duschen och sen åker jag till fotbolls matchen, kommer bli grymt kul faktiskt! :)
uppdaterar kanske från mobilen eller nåt när jag är med ellen med annars inte xd
farväl!



© Emma Fahle


If nothing goes right, think about all that you have left


© Petra Garton

Godmorgon allihopa! Snart drar jag på fotbollsmatch, fast den börjar klockan tolv så jag hinner nog röja ur min garderob först som aldrig blir klar.. Efter matcen så åker jag hem till min saknade ellen, såg att emma också skulle till någon ellen ikväll, haha :) Men jag sover där och firar valborg hos henne, mys♥ Nu ska jag gå, ha en bra valborg, puss!


Godnatt och sov gott!

-


I miss a lot of things, one of them is you

Hellå tänkte bara säga att det bli superdålig uppdatering imorgon eftersom det är valborg och jag ska göra en massa saker då, ah jag kan lika gärna rabbla upp allt nu dårå ;d

För så drar jag och mamma till täby för jag behöver tex kolla på sommarjacka.
Sen så åker vi hem jag fixar iordning allt som jag ska ha på mig till valborg.
Cyklar sen ner och möter upp Maja och Clara och cyklar med dom till tibblevallen.
Vi ska va "boll-lisor" (?) xd haha nej men hämta upp bollar och heja på IFK täbys damlag.
Sen cyklar jag snabbt hem och byter om till "rätt" kläder och går över till Ellen Meurling.
Är där hos dom och drar sen till Majbrasan i skarpäng med dom :)

alla kommer till tippen imorgon!

så ja,  lite hetsigt men det klara jag (hoppas jag?) ;)



saknar den här tjej hur jäkla mycket som helst! kom hem nu föfan :OOO

puuuss


Förlåt mig älskade Johanna för att jag suger på att gästblogga xd

hejsan! sorry för skit dålig uppdatering, förlåt förlåt Johanna! :0 men idag har iallafall dagen varit helt ok, på idrotten sprang vi mörten med klassen, jag sprang med maja! vi fick en grymt bra tid, tycker vi dårå men nej men den var seriöst grym! kommer bara inte ihåg vad den gick på :s ...
men seen var jag ensam hemma med syrran för mamma & pappa va på teater ;)


fett cool bild!  ^^


It's better to be hated for who you are, then to be loved for someone you are not.

Heej! Igår köpte jag en svart bikiniunderdel, solglasögon, ögonfransböjare och konsiler. Var ute och sprang med syster runt mörtsjön också! Jag stannade inte någon gång! Mihihii. Idag ska jag till stallet och köra lite frihetsdressyr med hampus hade jag tänkt :) Imorgon är det fotbollsmatch klockan 12 och sen sover jag hos ellen :D Ha det bäst! / petra

Freedom is not free.

Hejsan, ska snart sova, är as trött?! ;o men dagen har varit okej. Fotbollsträningen och gittaren gick bra! och mattediagnosen fick jag alla rätt på ^^ men sen när jag kom hem efter fotbollen var jag shieta törstig så jag skulle ta lite saft, så tappade jag saftflaskan så allt rann ut över hela köket! -.- fatta hur mycket min pappa dampade? :ooooo men aja har hoppat studsis idag också! :D barabapapa I'm loving it!


old pic

pussar


jag lever!


Heej, har inte bloggat något alls här på johannas blogg nästan. Förlåt johanna! Men såg att emma har gästbloggat lite så det är ju bra! Sitter kvar i skolan och ska åka med en buss som går 15.27 till täby c med felicia. Måste köpa halsband, örhängen, bikiniunderdel och typ ett till par solglasögon. Ha det bäst!


What makes you different makes you special

Har fixat mig inför skolan nu, drar om en halvtimme. Gitarr idag ska bli kul, har inte kört något på lovet eller på jättelänge? ;o men ha en jättebra dag och jag bloggar när jag kommit hem från skolan om jag hinner innan fotbollen!

P!nk - F**kin' Perfect





pussar


damp?

aaaah! hade skrivit ett as långt inlägg och sen kunde jag inte lägga upp det så försvann det? :OOO värkligen skitkul -.-

gammal bild på oss ^^


soul surfing

Hej, har precis kommit hem från bio med matilda och ida, vi såg soul surfing. Men nu ska vi se scary movie heejdå

Emmis pemmis /

Hejsan svejsan, nu har clara gått hem och vi har haft det grymt! :D vi hoppade studsis, kollade på tv och pratade en massor! Älskar dig bästavän! :) en massor med bilder kommer snart ^^


bilden lyder *måste hinna vara med på bild, aaah!* ^^

pussaar Emma


OC kl 3

Hejsan nu har Clara kommit hem till mig och vi har det F1 bra, går snart ut och hoppat studsis och sen ner och kolla på ett tv program som Clara ville se. Vi är bäst. Clara är tv nörd. Jag vill hoppa studsmatta. Hejdå.

I'm alive, I am alive! :D

Hejsan Emma här, tänkte bara säga att jag överlevde cykelturen och kollar just nu på några olika sommar jackor på nätet så det är kul! :D


och för er som inte vet hur jag ser ut så är det här jag ;)

pussar


Gästbloggar på bus ^^

Hejsan svejsan Johannas bloggläsare! Det är Emma som talar, nej men jag tänkte att jag skulle försöka uppdatera på hennes blogg medans hon är borta så ja. Tror inte att hon vet nåt! Mwihihih ^^ men har iallafall precis varit på fotbolls träning. Gick ganska bra förutom att jag var lite ofokuserad xd men nu ska jag ut och prov köra min nya cykel som pappa har köpt. Den är vit med en svart korg där fram, lägger kanske in någon bild senare :) pussar till er // Emma Fahle

/johanna

Ja ni ser rubriken, vi ska typ gå och spela minigolf snart fast jag vet inte för det blir typ storm snart så ja. Idag har jag bara solat och försökt bli brun ;) Men igår så var vi på returang med typ 10 andra och sen efter det så var vi hos ida ett tag och såg "fredag den 13:de"
Aja nu kommer jag inte på något mer att skriva,
pusssar

bildbrist.

WHEN LIFE GIVES YOU A BAD ROMANCE, SHOW EVERYONE YOUR POKER FACE, BUY A NEW TELEPHONE, CALL ALEJANDRO, AND YOU GUYS JUST DANCE!

Snygg bild va? :D den har jag tagit :)
Heej, ledsen att jag inte har bloggat men det är så svårt att blogga på två bloggar och inte skriva samma sak :s Sämst ursäkt.. Men idag ska jag rida johannas plutt :) Hihih, och i veckan har corinne ridit honom lite, satt du vet johanna! Men nu ska jag gå och äta frukost, hejdå!

lalala whatever, lalala it doesn't matter

Heeej :D johanna häär. Nu är jag i Flooorida, kom hit igår. Hmm tror att petra har glömt att hon ska blogga här? Aja idag så var det urvarmt! Jätteskönt! Men nu ska jag äta, vet inte när jag bloggar igen.
pussar.

ful bild men skitsamma

if friends were flower, i'd pick you ♥


© Petra Garton

40 inlägg nu, wohoo. 10 gånger så mer på johannas andra blogg, haha. Snart ska jag laga mat :D Det blir pannkakor. Typ det enklaste man kan komma på, såå det passar mig för jag suger på att laga mat. Men hejdå så länge!


ooopps..


Glömde visst att jag skulle gästblogga här :$ Hoppas att du har det bäst johanna! :) Såg att du hade bloggat. Men måste uppdatera bättre här på jossans blogg. Nu ska jag äta och sen duscha. Och imorgon ska jag nog åka till kista :D Men om ni vill kolla min blogg så kan ni gå in här: http://petragarton.blogg.se/
Men hejdå!


Let's here it from new york

Tjaaaa!
Kunde visst blogga lite, fast kommer inte blogga varje dag ;) aja klockan är typ bara 9 här och jag är sjukt trött för den är ju typ 3 på natten där hemma :o Men vi bor typ precis vid Times Square. Men dag så var vi iallafall på "Forever 21" sjuuukt stort! typ 5 våningar med bara snygga kläääääder :DDDDDD Men vi åt middag på TGI Friday! Men nu ska jag lyssna på Habib hare bääääst!
Och tack Petra för att du gästbloggar!

just nu

petra här


hej, jag heter petra och jag kommer gästblogga här i en vecka då johanna är i USA :) Jag är tolv år och enligt mig är johanna bäst! Men nu ska jag äta frukost så ni får ha det bra! haha..


bra humår typ


so I hold my breath there's a smile on my face

Tjenaa, Idag har jag varit i stallet! Först så var jag och Petra ute och borstade hestarna och så sen kome Lovisa och då så red jag och hon ut i skogen och pratade om allt möjligt! Men sen åkte jag hem och chillade haha nejmen jag packade lite och så. Sen gick jag och Clara till lekparken och pratade lite och så. Haha långt inlägg jagvet men aja.
pusssar!

btw så tror jag inte att jag bloggar mer innnan jag åker kanske gör några tidinställda !



USA på måndag!!! :DD

Idag har jag och clara varit ute och sprungit, duktigt! Men snart åker jag till USA, Petra kommer gästblogga i två veckor, kanske bloggar lite därifrån vem vet! Aja kommer iallafall bli awesome
Ha det bra!

just nu

The only thing I ever wanted

was you

weheartit

Jag vill lita på sanningen och kväva all gråt

Hollllla
Nu sitter jag och Petra här. Haha nejmen Emelie gick för ett tag sen, vi hade det jätteroligt. Först gick vi till íca och köpte godis, och där träffade vi Idaa också :D Aja sen var vi ute ett tag och sen gick vi in och chillade, haha nejmen jo. Lollo var med också! Men jag tog inte så många bilder men det kommer säkert några lite senare ;)
pussar


Mirrors can lie, they doesn't show what's inside


How I wish it could be that easy

Chacha bloggen, fast nej.
Är hos bästis nu! Vi chattar med hennnes killle, naaaaaaaaaw. Men vi ska snart äta, sen ska vi ta en massa bilder som jag kan lägga upp sen bra vaa? :D Emelie kommer typ sen också, det kommer typ förstöra hela kvällen.
hahahahaha neeej asso sämst humår jag vet men det kommer bli awesome :)
Hare bäst, lingon hest!


if i pretend that nothing ever went wrong

Hej, jag är fortfarande sur så jag har ingen blogglust hah aja nu ska vi hitta på något! :D

suuuuuuuuurt

asso vi hade kommit på alla ledtrådar och så är vi på träning när några hittar ägget -.- aaaaahh fett surt!

What they need in this world is some love

Tidinställt inlägg, så nu har jag säkert träslöjd -.-


If you want me in your life, let me know.

Heeej!
Har kommit hem nu, jag red Alfons och det gick ganska bra! :) Men imorgon sover jag hos Maja med Clara och Emma, för vi måste typ till skolan jättetidigt på fredag för vi ska hitta påskägget :D
Men ni får ha det bra pussar

Emmas place

Ja kolla rubriken ;) Nåväl drar till stallet sen uppdaterar efter det! Nu ska vi hitta på något
pussar

Tumblr_ljkoh8ytyr1qbjt25o1_500_large
weheartit


i never wanted memories, i only wanted you.


alex är f1 snäll ju!


haha jaa då vet ni.

Ge mig något som tar mig någonstans.

Hej alla bloggläsare!
Idag så drog jag hem till Emma efter skolan, sen kom fredrik dit så typ tittade vi på en massa gamla bilder på Emma, och sen gick vi ut och åkte waveboard. Eller Emma och Fredrik åkte men aja. Sen så hade vi fotbollsträning.
pussar


akademi träning

Hejsan!
har precis kommit hemfrån akademi träning, och nu så chattar jag med emma och jasse. Jag och emma är f1 taskiga! Iallafall så var det dom första ledtrådarna i påskäggsjaken idag :d aja bloggar mer sen eller imorgon
pussar

bääästis♥

127 hours

Ja ska se den nu.

































cool snubbe!

vill du bli månadens ekipage hos cecilianordhlindsjo.blogg.se ?

klicka då här, här eller kanske här! ;)


let's start over again

Godmorning sunshines,
Ska städa rummet nu sen ringa Clara tror jag. Och sen i eftermiddag ska jag nog åka till täby galopp och kolla på när Terry tävlar.
Bloggar mer sen, pussar

he said "I love you" I sneezed & said "Sorry I'm allergic to bullshit."


i kind of wanna be more than friends.

Hola!
Har precis kommit hem fån zumban, det var fett kul! Men annars så har jga och Clara varit hemma och sett på tv och spelat ett spel på hennes ipad.
pussar

oldie

take only what you need from it

Heeeejsan!
Idag var det fett skönt för när vi skulle till stallet så kunde Lovisa komma och hämta oss så i slapp åka buss, fett snällt ju! Aja nu ska jag äta och sen tror jag att jag drar till Clara!
Hejdå!

life's a bitch, then we die


illusion never changed into something real



'Cause I honestly believed in you

Förlåt för att jag inte har bloggat men jag har inte orkat, aja igår så red jag Terry, superkul och det gick jättebra! Ajuste hela den här veckan har jag haft jour med Filip, vi har typ stått i matsalen och torkat bort alla matrester, det är fett äckligt fast vi slipper lektioner så det är bra! :d På lördag så ska vi på Zumba med fotbollslaget, det kommer bli super!
Hare bra!

haha!


i saw an angel, of that i'm sure.

hola, har precis kommit hem från täby, var där med tuva och maja :D eller precis för typ en timme sen men aja. Jag köpte en bekini, en parfym och en tröja :) Kanske lägger upp bilder imorgon. Men snart ska vi till kusiner, vi ska fira mamma för hon fyller år, så det komemr nog inte bli någon uppdatering.
Hare bra ! :)

ingen blogglust

faaaast jag bloggar endå :) Ikväll ska jag se på harry potter. och äta godis (om vi har något) aajustee idag spelade jag och emma teater på engelska, den var fett bra :D Bloggar mer sen, hare bra!

snygga cheyer